satrudnichestvo1

Меморандум за сътрудничествоСтоличната общинска агенция за приватизация и инвестиции (Инвест София) подписа меморандум за сътрудничество с “Булсофт” ЕООД.Столичната компания ще съдейства Инвест София в предоставянето на безплатни услуги при запитвания от инвеститори за възможностите за бизнес в града.

Меморандумът беше подписан на среща между главния изпълнителен директор на Инвест София д-р Мария Христова и Ивелина Борисова, управител на “Булсофт” ЕООД. Компанията предоставя иновативни и надеждни аутсорсинг ИТ услуги в отговор на бързоразвиващия се дигитален свят и произтичащите от това нови потребности и изисквания.
Дружеството е пълноправен член на Британско-българската бизнес асоциация и Германо-българската индустриално-търговска камара.
Експертизата на “Булсофт” ЕООД включва възстановяване на данни и бекъп на информационни системи, документи, файлове, дигитализация на документен архив, защитен чрез КЕП от Evrotrust, информационна сигурност и покриване на изискванията на GDPR и новата директива NIS2 за кибер и мрежова сигурност, бизнес анализи при кандидатстване по европейски проекти и др.

Фирмата ще съдейства на Инвест София при инвестиционни запитвания, като предоставя следните про боно услуги:

– GAP анализ и оценка на текущото ниво на съответствие на организацията с регулаторните изисквания в областта на защита на личните данни, информационна и кибер сигурност като GDPR, NIS2 и ISO2 7001:2013;
– Първоначална консултация, свързана с възможностите за кандидатстване на съответната компания за европейско грантово финансиране и оценка на нейния капацитет.

За контакти и запитвания:

phone.: (+359) 896 845 858, (+359) 896 845 855

e-mail: office@bullsoft-bg.com ; bullsoftbg@gmail.com

Web: www.bullsoft-bg.com

 

 

Данни за фактура/Физическо лице